HONOR Magic Vs2 je nejlehčím skládacím smartphonem

Magic Vs2 je vybavený mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 / HONOR
Technologická značka HONOR představila v Číně minulý týden skládací smartphone Magic Vs2. Novinka drží hned několik zajímavých rekordů ve své kategorii.

Hned na úvod je potřeba zmínit, že Magic Vs2 váží pouhých 229 gramů. Díky rámu vyrobenému z letecké slitiny hořčíku, která má o 33 % nižší hustotu a pokrývá 72 % plochy pod panelem displeje, je dle webu výrobce Magic Vs2 ještě lehčí než jeho předchůdce, což z něj činí dosud nejlehčí dovnitř skládací telefon.

Lehký titanový pant, vyrobený nejmodernější technologií 3D tisku, dosahuje dokonalé rovnováhy mezi hmotností a pevností. Pant zajišťuje díky konstrukci bez ozubených kol a designu kapky vody hladké otevírání a zavírání a umožňuje bezproblémovou pozici v různých úhlech.

Model je vybaven 6,43palcovým vnějším displejem OLED s poměrem stran 20:9, který podporuje rozlišení 2376 × 1060 a jas až 2500 nitů, což zajišťuje dostatečnou čistotu obrazu. V rozloženém stavu nabízí vnitřní skládací 7,92palcový displej OLED rozsáhlejší zobrazení s rozlišením 2344 x 2156, které dosahuje jasu až 1600 nitů.

Fotoaparát novinky je vybaven trojitým systémem fotoaparátů, který se skládá z 50Mpix širokoúhlého fotoaparátu, 20Mpix teleobjektivu a 12Mpix ultraširokoúhlého fotoaparátu, což uživatelům umožňuje vytvářet ostré fotografie. Díky podpoře až 40násobného zoomu, snímání pohybu s umělou inteligencí a optimalizovaným algoritmům pro fotografování portrétů, nočních scén atd. dokáže fotoaparát Vs2 kdykoli a kdekoli během několika sekund přesně zaostřit.

Magic Vs2 je vybavený mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 a poskytuje dostatečně vysoký výkon. Díky vlastním řešením HONOR GPU Turbo X a OS Turbo X přináší rychlejší a plynulejší uživatelský zážitek na základě optimalizace systémových prostředků. Operační systém MagicOS 7.2 maximalizuje produktivitu tím, že přináší funkci hover a různé režimy rozdělené obrazovky, které otevírají novou úroveň interakce.
 
Model v sobě ukrývá baterii s kapacitou 5 000 mAh, která v kombinaci s 66W nabíjením HONOR SuperCharge umožňuje neustálé připojení bez nutnosti častého nabíjení.

Zdroj: HONOR

Mohlo by vás zajímat

Reklama