Legendární myš se vrací v novém hávu. Přichází model Deathadder v3 Pro

Srdcem DeathAdder V3 Pro je optický snímač Razer Focus Pro 30K s přesností rozlišení 99,8 % / Razer
Společnost Razer představila novou myš DeathAdder V3 Pro, nejnovější iteraci nejprodávanější řady myší Razer DeathAdder. Myš Razer DeathAdder V3 Pro se může pochlubit nejnovějšími technologiemi jako je bezdrátová technologie HyperSpeed a nová technologie Razer HyperPolling.

Myš DeathAdder, která byla poprvé uvedena na trh v roce 2006 a dosud byla celosvětově dodána v počtu více než 15 milionů kusů, je nejoblíbenější herní myší Razer, které důvěřují i nejlepší esportovci.

Pohodlné drážky se zmenšenými výstupky po stranách poskytují lepší úchop a oporu ruky a jsou spojeny s vylepšeným ergonomickým tvarem pro lepší pohodlí, hmat a lehkou manipulaci. Kromě toho byly kolečko, tlačítka a opěrka dlaně vyvýšeny pro lepší přístupnost.

Ikonický a esteticky minimalistický ergonomický tvar, vylepšený na základě zpětné vazby od špičkových esportových profesionálů, je nyní k dispozici v černém a bílém barevném provedení a váží pouhých 63 gramů, respektive 64 gramů.

Srdcem DeathAdder V3 Pro je optický snímač Razer Focus Pro 30K s přesností rozlišení 99,8 %. Tento nový výkonný snímač je vybaven sadou funkcí umělé inteligence, jako je Smart Tracking, Motion Sync a Asymmetric Cut-off, pro maximální výkon na nejvyšších úrovních hry.

Myš DeathAdder V3 Pro je také vybavena optickými spínači Razer Optical Mouse Switches Gen-3 pro absolutně nulové nechtěné dvojkliknutí a žádné zpoždění při odezvě. Tyto ultra rychlé a spolehlivé optické spínače jsou dimenzovány na 90 milionů kliknutí.

DeathAdder V3 Pro je vybaven technologií HyperSpeed Wireless, vlastní bezdrátovou technologií Razeru, která je až o 25 % rychlejší než jiné bezdrátové technologie, a je také kompatibilní s novou bezdrátovou technologií Razeru HyperPolling.

Nativně podporuje DeathAdder V3 Pro frekvenci dotazování 1000 Hz s intervaly dotazování 1 ms. Po přidání bezdrátového hardwarového klíče Razer HyperPolling Wireless Dongle provádí zařízení DeathAdder V3 Pro bezdrátové dotazování v intervalech 0,25 ms, přičemž dotazování je 4x častější než dříve a čtyřikrát rychlejší než standardní dotazovací frekvence.

Bezdrátový klíč HyperPolling Wireless Dongle, který byl uveden na trh letos 22. července, je prvním bezdrátovým klíčem pro myš, který dokáže dosáhnout skutečné bezdrátové frekvence dotazování 4000 Hz. Je navržen pro mimořádně citlivé kompetitivní hraní a hráči si mohou vychutnat vyšší standard bezdrátového výkonu díky dokonalému upgradu pro nejnovější myši Razer.

Bezdrátový hardwarový klíč HyperPolling, který se instaluje na stůl a zajišťuje nerušený bezdrátový signál, je schopen automaticky přepínat rychlost dotazování pro pohodlnější hraní konkurenčních her.

Zdroj: Razer

Mohlo by vás zajímat

Reklama