Interaktivní displej ViewBoard 4320 má 43palcovou dotykovou Ultra HD 4K obrazovku

 
Další 1 fotografie v galerii
Digitální tabule umožňuje uživatelům kreslit, psát nebo přidávat poznámky / ViewSonic
ViewSonic představil před pár dny interaktivní displej ViewBoard 4320 vhodný pro sdílené kancelářské prostory. Výrobcem byl totiž navržen zejména pro menší zasedací místnosti v hybridních pracovních prostředích a učebny.

Novinka disponuje integrovaným softwarem pro poznámky a sdílení obrazovky a usnadňuje tak uživatelům spolupráci s kolegy, ať už v kanceláři nebo na dálku.

ViewBoard 4320 je vybaven 43palcovou dotykovou Ultra HD 4K obrazovkou a podporuje průběh pracovních porad tím, že umožňuje vysokou efektivitu a míru zapojení. Díky 10bodové multidotykové funkci na něj může psát a kreslit hned několik uživatelů najednou.

Prostřednictvím jediného kabelu USB-C a technologii „plug and play” lze jednoduše a rychle připojit A/V, dotykové ovládání i dobíjení. ViewBoard 4320 je vybavený integrovaným systémem myViewBoard, který vytváří jednoduché a bezpečné pracovní prostředí s intuitivním připojením a možností spolupráce v reálném čase.

Digitální tabule umožňuje uživatelům kreslit, psát nebo přidávat poznámky a zároveň přistupovat k podporovaným multimédiím a záznamům obrazovky, převádět soubory nebo sdílet práci pomocí QR kódu.

Problémem není ani bezdrátové odesílání obsahu na různé platformy (včetně Windows, Mac, Chrome, iOS nebo Android) nebo přímé sdílení obrazovek v kompatibilních prohlížečích a vzdálená správa interaktivních displejů na různých místech.

Displej je možné na základě potřeb uživatelů vybavit celou řadou volitelného příslušenství, jako jsou webkamery pro videokonference nebo chytré pero pro přirozenější psaní. Vybrat si můžete také ze dvou typů stojanů – odnímatelným stojanem na pracovní stůl nebo flexibilním stojanem se čtyřmi různými nastaveními výšky, který umožňuje displej naklánět.

Mohlo by vás zajímat

Reklama