Lehká sportovní sluchátka, která vedou zvuk přes spánkovou kost

Nová sluchátka váží pouhých 25 gramů / Niceboy
Přichází již třetí generace sportovních sluchátek HIVE Bones 3 od značky Niceboy, která vedou zvuk přes spánkovou kost a ponechávají uši volné.

Nepřijdete tak o vnímání okolí. Sluchátka mají dle informací výrobce i vlastní paměť o velikosti 16 GB, takže si přímo do sluchátek můžete nahrát desítky hodin hudby a poslouchat pohodlně bez mobilního telefonu. Na jedno nabití vydrží až 10 hodin.

Nová sluchátka díky kondukční technologii vedou zvuk přes kost, takže uši zůstávají nezakryté a vy budete mít stále přehled o tom, co se kolem vás děje. S krytím IP68 jsou sluchátka plně vodotěsná a odolná vůči prachu i potu.

Váží pouhých 25 gramů a díky vlastní paměťové kartě s kapacitou 16 GB si můžete nahrát oblíbenou hudbu přímo do nich a telefon nechat doma.

Kromě toho, že si se sluchátky Niceboy HIVE Bones 3 můžete vychutnat poslech hudby, jsou vybavena i gamingovým módem s nízkou latencí pro sledování filmů nebo hraní her bez zpoždění oproti obrazu.

Nabíjení je díky magnetickému konektoru pohodlné, úplného nabití dosáhnete za dvě hodiny a sluchátka jsou tak připravená až na 10 hodin provozu. S integrovaným mikrofonem pak můžete vyřizovat telefonní hovory. Sluchátka podporují i ovládání pomocí hlasových asistentů Siri a Google Assistant. Sportovní sluchátka Niceboy HIVE Bones 3 jsou již v prodeji, a to za 1999 Kč.

Zdroj: Niceboy
 

Mohlo by vás zajímat

Reklama