Nový 7.2kanálový 8K AV zesilovač od Sony pro domácí kino s technologií 360 Spatial Sound Mapping

 
Další 1 fotografie v galerii
360 Spatial Sound Mapping dokáže umístit několik virtuálních reproduktorů po celé místnosti / Sony
Model TA-AN1000 je vybaven revoluční technologií 360 Spatial Sound Mapping od společnosti Sony, která vytváří skutečně unikátní filmový zážitek.

Technologie 360 Spatial Sound Mapping dokáže dle webu výrobce umístit několik virtuálních reproduktorů po celé místnosti a vytvořit tak širší zvukový prostor pro autentičtější domácí kinematografický zážitek.

Díky využití prostorových informací naměřených technologií Digital Cinema Auto Calibration IX (D.C.A.C. IX) od společnosti Sony se kolem vás vytvoří několik virtuálních reproduktorů. Milovníci filmů si tak mohou vychutnat každý nádech, krok a slovo, jako by byli součástí filmu.

D.C.A.C. IX, nejnovější technologie automatické kalibrace vyvinutá společností Sony, dokáže korigovat vzdálenost, úhel, akustický tlak a frekvenční odezvu každého reproduktoru měřením umístění reproduktorů ve 3D prostoru pomocí kalibračního mikrofonu.

Tato technologie funguje společně s funkcí Auto Phase Matching, která vyrovnává fázi různých reproduktorů. To znamená, že můžete kompenzovat náročné umístění reproduktorů, zpoždění nebo fázový posun a plně se ponořit do filmu.

TA-AN1000 představuje ideální zesilovač pro každé domácí kino díky technologii 360 Spatial Sound Mapping a podpoře nejnovějších zvukových formátů včetně Dolby Atmos a DTS:X.

Vychutnejte si filmy novým způsobem také díky podpoře HDR10, HLG, Dolby Vision a nově i 8K a IMAX Enhanced díky modelu TA-AN1000. Při přehrávání prostřednictvím TA-AN1000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu.

Hry jsou také mnohem napínavější a realističtější. Model TA-AN1000 nyní podporuje nejnovější formáty, jako je 4K120, variabilní obnovovací frekvenci (VRR) a automatický režim s nízkou latencí (ALLM) v rozhraní HDMI 2.1, které zajišťují plynulejší a ostřejší pohyb pro svižnější hraní.

Pro lepší herní zážitek na konzoli PlayStation 5 nabízí model TA-AN1000 na kompatibilních televizorech BRAVIA funkce Auto HDR Tone Mapping a Auto Genre Picture Mode.

Model TA-AN1000 nabízí snadný přístup k hudebním aplikacím. K zesilovači můžete snadno připojit chytrá zařízení přes Bluetooth stejně jako služby jako Spotify Connect, Chromecast, Apple Airplay 2 a Works with Sonos. 

Po připojení k televizoru BRAVIA s funkcí Acoustic Centre Sync kombinuje TA-AN1000 zvuk z televizoru se zvukem ze středového reproduktoru a vytváří tak neuvěřitelný audio zážitek s efektem zvuku vycházejícího přímo z obrazovky. Dialog tak bude jakoby vycházet přímo z úst postav na obrazovce a přinese mnohem působivější zážitek.

Model TA-AN1000 lze také bezproblémově integrovat do menu rychlého nastavení BRAVIA, takže můžete měnit funkce, jako je zvukové pole zesilovače, pouhým použitím dálkového ovladače televizoru. K ovládání hlasitosti televizoru můžete použít také dálkový ovladač televizoru, čímž zajistíte rychlé a snadné ovládání produktu bez nutnosti použití více dálkových ovladačů.

Díky novému a intuitivnímu průvodci nastavením nemůže být nastavení TA-AN1000 jednodušší. TA-AN1000 umožňuje snadnější konfiguraci dokonalého nastavení – od umístění reproduktorů až po nastavení samostatných zón v celém domě.

Kromě toho lze TA-AN1000 bezdrátově připojit k volitelným reproduktorům Sony, včetně bezdrátových zadních reproduktorů SA-RS5 a SA-RS3S a bezdrátových subwooferů SA-SW5 a SA-SW3. Volitelný bezdrátový subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3) dodá průrazný basový zvuk a volitelný zadní reproduktor (SA-RS5 / SA-RS3S) nabídne ještě více filmových zážitků, včetně zvuku, který vychází z míst přímo za vámi. Model TA-AN1000 bude v prodeji od června 2023 za doporučenou cenu 24 990 Kč.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama