Nový způsob, jak se vyhnout neočekávaným poplatkům za roaming

Náklady na používání mobilních dat například v zámoří v posledních letech vzrostly / Pixabay
Ať už jste v USA, Austrálii nebo Egyptě, můžete si díky nové službě eSIM v aplikaci Revolut bez námahy zabezpečit datový tarif pouhými několika klepnutími na telefonu a poté sdílet fotografie z vaší cesty s přáteli a rodinou.

Aplikace Revolut se stává jednou z prvních digitálních bank v EU, která svým zákazníkům nabízí službu eSIM a globální datové tarify. Revolut eSIM umožňuje zákazníkům získat mobilní data v zahraničí a zůstat ve spojení bez neočekávaných poplatků za roaming a přerušení.

Všichni zákazníci Revolutu v České republice budou mít přístup k eSIM na kompatibilních zařízeních bez ohledu na jejich plán. Po instalaci si budou moci zákazníci dobíjet data, ať už jsou kdekoli – bez nutnosti fyzické SIM karty.

Připojení eSIM umožňuje zákazníkům používat aplikaci Revolut, aniž by spotřebovali svůj povolený objem mobilních dat – takže pokud zákazník Revolutu přistane v zemi, kde nemá přístup k datům, bude mít dále přístup ke své aplikaci Revolut a všem produktům a funkcím, včetně dobíjení dat.

S eSIM nainstalovanou prostřednictvím aplikace Revolut získají zákazníci plánu Ultra přístup k novému benefitu v rámci svého plánu – 3 GB mobilních dat k celosvětovému využití s ​​průběžným obnovováním každý měsíc. Všichni zákazníci Revolutu v České republice budou těžit ze zaváděcí nabídky 100 MB mobilních dat zdarma (bude možné uplatnit do 1. května 2024, platí podmínky a ujednání).

Náklady na používání mobilních dat například v zámoří v posledních letech vzrostly. Většina mobilních sítí v EU již svým uživatelům neumožňuje „datovat jako doma“ a poplatky za data pro zbytek světa jsou téměř vždy mimo standardní výhody.

Již od 25. března 2024 si zákazníci v České republice mohou nainstalovat jednu plně digitální eSIM, kterou si mohou snadno dobít v aplikaci Revolut, kdykoli budou potřebovat. eSIM lze používat současně s fyzickou SIM kartou, což zákazníkům umožňuje snadno přepínat mezi sítěmi a již se nemusí starat o poplatky za roaming.

Zdroj: Revolut

Mohlo by vás zajímat

Reklama