S tímto Wi-Fi 6 routerem můžete doma streamovat až v 8K

Wi-Fi router Archer AX73 umí připojit více než 200 zařízení současně / TP-Link
Nový bezdrátový router Archer AX73 s podporou nejnovějšího standardu Wi-Fi 6 (802.11ax) umožňuje využít maximální přenosovou rychlost až 5 400 Mb/s.

S modelem TP-Link Archer AX73 budete moci díky jeho kapacitě streamovat také video v rozlišení 8K, a to i u více zařízení najednou. Nejnovější standard Wi-Fi 6 s sebou přináší vyšší rychlosti, menší prodlevy a vyšší kapacitu, což znamená možnost připojení více zařízení současně.

Vyšší rychlost zajišťují podporované technologie jako 4×4 HT160, ale také MU-MIMO a OFDMA, díky kterým je zredukováno zahlcení sítě a čtyřnásobně navýšena průměrná propustnost. Za zmínku stojí také o 25 procent efektivnější modulace 1024-QAM nebo souběžný přenos v šesti datových tocích.

O rychlé Wi-Fi připojení se postará například výkonný modul FEM, šestice externích antén, technologie Beamforming pro modelování paprsku nebo vysílací a přijímací mód 4T4R. Pokrytí Wi-Fi sítí díky tomu bude odpovídat potřebám vaší domácnosti, a navíc bude signál efektivně směrován přímo k vašim koncovým zařízením.

Wi-Fi router Archer AX73 umí připojit více než 200 zařízení současně, což vaší domácnosti dodá dostatečnou rezervu. Na připojených zařízeních se přitom současně mohou streamovat média, hrát on-line hry nebo třeba realizovat video hovory.

Novinka podporuje také technologii OneMesh, která nabízí bezproblémové pokrytí celé domácnosti bez výpadků a prodlev. Jednotlivá koncová zařízení mohou přepínat mezi zdroji signálu podle toho, který zdroj právě vysílá nejsilněji a nejefektivněji. Vše s jedním názvem sítě.

Mohlo by vás zajímat

Reklama