Dva nové skenery dokumentů A3 s možností síťového připojení

Nové trvanlivé válečky mají delší interval výměny 700 000 listů / Panasonic
Nové skenery dokumentů A3, které pořizují snímky rychleji a při vyšší kvalitě než starší modely, uvádí právě na tuzemský trh Panasonic.

Zároveň mají nižší nároky na údržbu a celkové provozní náklady. Skenery Panasonic KV-S5078-Y s možností síťového připojení a KV-S5058 jsou ideální pro organizace skenující 1 000 až 60 000 stran denně. 

Ve srovnání s předchozími modely se nové skenery nejen rychleji spustí, ale i rychleji skenují. Díky výkonu 115 stran za minutu nebo 230 obrázků za minutu dochází k úspoře 15 % času. Technologie Tough Feed snižuje míru ucpávání nebo podávání dvou listů papíru. Výsledkem je nižší počet chyb při skenování a snížení množství práce.

Nové trvanlivé válečky mají delší interval výměny 700 000 listů oproti 350 000 u starších modelů, což snižuje náklady na válečky o polovinu. Nově vyvinutá konstrukce odolná vůči papírovému prachu snižuje množství chyb a redukuje potřebná čištění.

Kvalita snímkování díky výkonnému obrazovému snímači (3řadý CIS) zajišťuje backendovým systémům přesnou extrakci informací. Panasonic použil pro zpracování obrazu speciální technologii, která zlepšuje rozlišování znaků a bělení pozadí. Vyšší kvalita naskenovaných snímků vede k lepší přesnosti strojového čtení a rozlišování čárových kódů.

Síťové funkce zjednodušují díky možnosti gigabitového připojení sdílení informací a úloh správy zařízení. Oba skenery jsou také vybaveny konektivitou USB 3.1 Gen (se zpětnou kompatibilitou). Sada pro správu SCMS umožňuje jednoduše konfigurovat a řídit zařízení po síti nebo internetu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama